Beskrivelse af arealer

Fællesarealer

Alle fællesarealer og værelser fremstår som helt nyrenoverede, nymalede og nyetablerede. Underetagen er indrettet med et stort køkken-alrum med udgang til en stor træterrasse, hvorfra der er udsigt til sø og skov. Fra køkkenet er der adgang til et fællesrum der er fleksibelt indrettet, efter at dække så forskellige aktivitetsbehov som muligt. Fra forrummet er der en trappeopgang til 1.sal, hvor der er 3 værelser, terrasse og et større fælles opholdsrum.

Beskrivelse af arealer

Værelser

Alle værelser er lyse, rummelige, nyetablerede i gøres så vidt som muligt personlige i forhold til den enkeltes egne ønsker. Værelsesarealerne varierer og fordeles nøje efter opholdsstedets faglige vurdering, med udgangspunkt i opholdsstedets udviklingsplan for den enkelte. 

Vi tilbyder:

Midlertidige kortvarige anbringelser og Støtte/kontaktperson-ordninger

Vi tilbyder: Midlertidige kortvarige anbringelser og Støtte/kontaktperson-ordninger

Beskrivelse af arealer

Aktivitetsrummet- ”hyggeren”

Aktivitetsrummet rummer 60 m2, og kan anvendes til mange forskellige formål. Rummets ene væg består af vinduer, hvorfor rummet er lyst og indbydende, med plads til aktiviteter som blandt andet bordtennis, pool, dart, gaming og brætspil. Formålet med aktivitetsrummet er at skabe et internt socialt miljø på opholdsstedet, under flere forskellige aktiviteter. Hyggeren er et sted der udelukkende koncentrer sig om aktiviteter, og er et sted man søger hen for at koble af og frigive energi fra hverdagen. Hyggeren vil være det centrale sociale fristed på opholdsstedet, der egner sig til aktiviteter mellem børnene og de unge, men også i samvær med de voksne.    

Beskrivelse af arealer

Personalerum/kontor

I underetagen findes personalets kontor og opholdsrum, tæt på de yngste børns værelser. Formålet med dette er at skabe en, fast tryghedsfaktor i og med at personalet altid vil være tilgængeligt og inden for rækkevidde.